2009-10-11

Partey

Födelsedagspartyt som vi var på var ganska galet, men ungefär som man tänker sig ett amerikansk barnkalas, vilket såklart var kul! Det var en massa barn som sprang runt som galningar, amerikans mat och stereotypiska föräldrar. Pappor i jeans och antingen rutig skjorta eller tenniströja. De pratade högt och var allmänt manliga. Mammorna var typiskt amerikanska mammor och tog kort på sina barn med sina blackeberries ;) Alla kallade en för honey och ja, det var som det ska vara antar jag.

Det roligaste var att det kom en clown. En något tjock kvinna med heeemska clownkläder. I början var det bara kaos. Hon hade massa grejer med sig och spelade barnmusik från sin ipod genom en urkass förstärkare. Hon hade med sig levande kaniner som borde dött av hjärtattack för länge sen. Barnen sprang runt som galningar, ljudnivån var helt bort i skogen och ja det var kaos mer eller mindre. Sen skulle hon ha en trollerishow, som var minst sagt medioker men vissa barn verkade någorlunda nöjda. Men en sak var hon GRYM på och det var ballongfigurer! Hon var snabb som attan och gjorde en Elmo (från sesame street), Lilla sjösjungefrun, Tomas tåget, en apa, papegojor som satt på din arm, palmer med papegojor i, en motorcykel, en bläckfisk. Alltså det var helt otroligt.

Tårtan var en stor rosa sak med choklad inuti som var helt okej god faktiskt. F var väldigt glad när hon fick med sig en Ariel-ballong, en blå papegoja och två heliumballonger som vi lekte med resten av kvällen. Internet är fortfarande totalbajs och jag fattar inte varför?!?! Usch! Nu ska jag sova! Godnatt! //E

Inga kommentarer: