2009-10-30

Dagens fina kommentar!

Idag så hade jag gjort iordning en liten "snackbag" till F för promenaden till parken, som ett mellis helt enkelt. Jag hade skalat ett äpple och skärt i bitat, för sist jag gav henne äppelbitar med skalet på så försökte hon dra av det själv och blev väldigt frustrerad. När hon såg att jag hade tagit bort skalet sa hon:

F"Oooh, you're the best au pair eveeeer!!!"
Jag: "Thank you for saying so, that makes me very happy."
F: "But if you don't peel the apples you will NOT be the best au pair, ok?"

Hon har många demands den lilla tjejen. Men söt som socker är hon sannerligen! //E

I love my blog!

Faktiskt så är jag grymt nöjd med utseendet på min blogg. Gillar den skarpt! Har en tendens att alltid gilla mina bloggdesigner, men det är faktiskt en fin känlsa när man ser på sin blogg och känner: Japp, helt rätt!

Är lite ledsen bara att jag inte kan lägga upp biiiiilder! Måste ha den jäklarns slaaadden till min döda dator! Åhhhj! Frustrationen! Men jag ska fortsätta fota och sen bombarderar jag er med bilder, ok? Bra! Imorgon är jag ledig! Och i helgen åker vi upp till Vermont somsagt, så då blir det inga updates. Vi hörs igen på måndag, ok? Ha det fint! //E

2009-10-29

Ingen "sova-middag"-paus för Elin?

E och T har börjat diskutera att skära ner på, alternativt sluta, med F's middagslurer. Vilket säkert är ganska klokt med tanke på att hon faktiskt inte sover riktigt lika länge längre och dessutom inte somnar förrän väldigt sen på kvällen.

Men det är ju väldigt bekvämt för MIG när hon sover sådär länge! För då hinner jag göra lunch till mig själv, prata lite med älsklingen, hålla kontakten med hemvärlden, blogga osv. Men man får väl helt enkelt hitta nya vägar. Om hon ska vara uppe hela dagarna måste jag också bli mer kreativ och hitta fler saker vi kan hitta på både i men framförallt utanför huset.
Biblioteket måste besökas inom kort, kolla om de ha några barnträffar och sånt. Kolla upp om det kanske finns någon sångstund eller något man kan gå på. Se om det finns några roliga museum här i närheten. För när det blir kallt och ruggigt är det inte riktigt ultimat att gå till parken.

Men idag skiner solen och det är säkert 16-17 grader ute. Så när F vaknar från sin nap så drar vi iväg. Det blir najs! Hejsvej //E

Go all out!


Jag känner liksom att nu när man är här i New Jersey, suburbia med alla karriärsmammor och hemmafruar borde man ju helt enkelt ta stilen dit man kommer. Därför funderar jag på att iförskaffa ett par UGGS! I den här modellen, som ser ut som en raggsocka, typ. Vad tror ni om det?

Mmm. Sovmorgon!

Idag fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon :) Snoozade till halv nio, jätteskönt! Nu har jag suttit här och försökt facebooka, men det går inte så bra på den här seeeega datorn. Suck! Sladd, snälla, kom snart!

Snart blir det dusch och påklädning. Kanske en kopp te, kanske ett avsnitt heroes. Hoppas ni har en skönt dag. Jag tänker ha det iallafall! //E

Blandband till folket! [5]


Tack vare att min kära vän Fredrik (aka Freddie-boy) håller ställningarna i blandbandsklubben när jag är utan varken fungerande dator och spotify så kan jag med stolthet presentera blandbandslista nummer fem:

swing it, magistern, swing it! - av Amanda

get in good mode - av Emil

You'll Find Me Here - av Isabell

sånt där gammalt du vet... - av Daniel

Don't Shoot Me, I'm Only the Piano Player - av Fredrik


Fortsätt mixa och skicka till Fredriks fejja så kommer det fler fina blandbandslistor!

Fiffigt Elin!

Idag har jag lärt F att räkna till tre genom att säga: "Ett två tre - hopp" när vi dansar. Vi håller varandra i händerna och dansar runt runt runt och på hopp så lyfter jag henne lite extra högt. Det låter otroligt gulligt när hon säger det med sin breeeda amerikanska accent. Jag har även introducerat "Ett två tre - flyyyyyg". Har även idag lärt henne att säga: "Hej Pappa". Fiffigt ! //E

Update: sladdstatus!

Har beställt, men den verkar inte ha skickats än. Så än så länge ingen sladd i sikte. //E

2009-10-28

Smakminnen



Smaken av jordnötssmör påminner mig om frukost i Tanzania. Hur härligt är inte det? Lätt mitt bästa smakminne just nu. Åt jordnötssmör på toast varje morgon där nämligen. Och åhhh vad jag saknar deras varma choklad. Måste försöka hitta ett annat chokladpulver än det som min familj har hemma, som smakar unkskunk. Höst=varm oboy! Får väl göra pappas... //E

Det blir aldrig som man tänkt sig

Ja, det blev ingen slapp dag för mig trots allt. E knackade på min dörr imorse och informerade att han inte hann skjutsa F till skolan (ena bilen är på reparation så just nu har vi bara en, som han behöver i jobbet). Så det blev jag och lilltjejen hela förmiddagen ändå. Men det har gått jättebra, no probs. Strax innan lunch åkte vi och F fick sin haircut på en jättesöt salong bara för barn.

Nu har jag stoppat i henne lunch och fått ner henne i sängen. Igår sov hon inte speciellt länge, vi får väl se hur det går idag. //E

"Be bagpipe-smurf! Keep being him!"

Det är ungefär kommentaren som har förföljt mig hela eftermiddagen. Nog för att det är kul att leka, men saaaamma lek med saaamma prinsessbarbies (och smurfar) timme efter timme är lite mer än jag klarar av. Jag lyckas få hennes uppmärksamhet åt andra håll i stundom, som med pyssel, dans och sånger. Och jag försöker göra barbieleken lite lärande också, typ öva på att räkna på spanska och färger och sånt. Men i slutändan blev jag nästan desperat efter lite ombyte. Lyckades då få F intresserad av sin duplolåda, puuuh. Även om bagpipe-smurf spelade en ganska avgörande roll i den leken också. Ni kan tro att jag var glad när E kom hem. Bara att få en sekund inne på sängen, med lite godis och tv. Himmelriket.

Men det har varit en väldigt bra dag faktiskt, för F har varit väldigt duktig och lyssnat på mig och gjort det jag bett henne hela dagen. Inga utbrott, inga tårar. Väldigt skönt. Men nu ska det bli skönt att gå och sova. Imorgon blir en soft dag, för hon ska till skolan, hennes pappa ska skjutsa henne. Efter skolan ska hon klippa sig. Slapp dag för mig alltså! //E

2009-10-27

regn och prinsessor


Idag regnar det så det är ju lite segt. Inte för att F lider av det speciellt mycket, för hon älskar att vara inne och leka med sina barbies. Det är väl mest jag som gillar när man kommer ut lite också, för jag tycker dessvärre inte att det är LIKA kul att leka med barbies när man gjort det i två timmar! Men vi har även dansat och pysslat, så det är ju bra!
F är lite sjuk idag nämligen, annars hade man ju kunnat pracka på sig regnkläder och traskat ut ändå.

Imorgon hoppas jag på kaffedate på Dunkin Donuts med en av mina tyska vänner, Katha. Så vi får se om det blir av. I helgen ska vi åka upp till Vermont och fira halloween! Det blir mys! F kommer bära en otroligt söt älv-dräkt i lila och glitter. :) Själv kommer jag nog inte klä ut mig, men man vet ju aldrig. Vi får väl helt enkelt se.

Annars så händer inte mycket här idag. Jag börjar själv känna att en förkylning kanske är påväg, inte bra! Hoppas den går över innan den ens har börjat! //E

2009-10-26

Dagens rapport

Hej mina kära vänner, jag har saknat er! Nej, tyvärr har jag inte lyckats lösa mina sladdproblem än. Men nu har jag iallafall beställt en sladd som kanske funkar. Håll alla tummar ni har! Den dyker nog upp här inom kort, hoppas jag!

Idag har vi varit på Gymnastics och det var ju festligt, annars så flyter det väl på som vanligt.
En rolig grej iallafall:
I kapprummet till gymnastiken hade någon glömt en liten brandbil.
Jag: F, do you remeber how to say "firetruck" in swedish?
F: Brantbyiil..
YES, jag har lärt henne något. Vilken lycka. Hon kan även sjunga hela: "Oajajajaj buff" biten av "När trollmor..." som jag brukar sjunga för henne när hon ska sova. Väldigt gulligt.

Annars så blir det nog inte speciellt mycket spännade grejer som händer idag. Måste lägga min tvätt i torkmaskinen! Hej! //E

Å Ä Ö

Kära moster Lena hjälpte mig hur jag kunde göra för att få ett svenskt tangentbord :) Mycket bra, så nu blir det svenska igen. För får jag inte skriva lite svenska ibland kommer jag ju bli som en såndär svensk hollywoodfru. :) //E

2009-10-25

A short update

So, this comes to you in english due to my current computer-issues. I'm going to give you an update of what I've been up to this weekend.

Friday: Simone (german aupair that I met at orientation in NYC) came here by train. We watched the movie "On the edge of Love" with Keira Knightly and Sienna Miller. It was a very beautiful movie and very nice clothes! :)

Saturday: We went up early to catch a early train to NYC. But even though we were running in the end we missed the train. Great. So we baught some coffee in a bagelshop and waited one hour for the next train. When we got in to NYC we took the subway to SOHO and Broadway (were I shopped last time) and walked around there for a few hours. I will show you pics later.

I had to go home pretty early. On my way back from the trainstation I baught really nice (and cheap) sushi to eat both for lunch and dinner. Nom nom nom! Then I took care of F because T&E were going to dinner in the city. Me and lilltjejen played with Sleeping Beauty-barbie, Belle-barbie and I played the fantastic role of "Bagpipe-smurf" with authentic scotish dialect. Haha! Then we had dinner, and after that we watched Sleeping Beauty.

Today: We've pretty much just come back from F's schools halloween-fair. A big party in a garden with a jumpyhouse, ponyrides, pizza, playareas, music and a lot of cute kids in cute halloweenoutfits.

I'm trying to find a cord to my computer online so that I soon can come back in full power with both electricity and internet in my own computer! XX//E

2009-10-23

The only reason you need to follow Gossip girl!



Chuck Bass <3<3
The best soapcharacter EVAH! :)

Ingen sladd! Ack o ve!!

Radio shack, mitt anda hopp hade ingen sladd till mig. Tears in my eyes! Men det ska nog losa sig pa nagat satt, hall tummarna bara for att det inte ar min dator som pajjat utan bara sladden. :)
Sitter nu pa husets laptop, dar alla tangenter ar helt pa fel plats. Men det ar helt klart battre an inget!!

Igar sa traffade jag en ny tysk van som ar au pair har i samma samhalle som jag! Hon var mycket trevlig! Idag kommer min van Simone hit, jiihoo! Imorgon ska vi till NYC, jiihoo!

Igar skjutsade jag F till skolan, och hamtade henne och det gick bra. Hon blev for omvaxlingsskull glad att se mig vid hamtningen. (oftast mots jag ju av orden "I don't want you to pick me up") Idag sa skjutsades hon dit av sin fader och sa ska jag anvanda de kara gamla apostlahastarna for att hamta henne. (Och en "stroller" till barnet, saklart). Tror INTE hon kommer bli sa glad att se mig, aven fast jag forsokt preparera henne hela morgonen.

Det ar nastan sa jag funderar pa att skriva inlaggen pa engelska tills jag far tillbaka ett vettigt tangentbord, ar det har for drygt att lasa? //E

2009-10-22

Resultat!

För att vi är nära vänner/släkt
9 (32%)
För vi är vänner/bekanta
17 (60%)
Vi känner inte varandra så bra, men jag gillar din blogg
1 (3%)
Du känner inte mig alls, men jag läser ändå!
1 (3%)

Röster hittills: 28

Kul att se, även om procentsatsen av dagliga läsare som röstat var ganska låg! Men kul att se att 1 person jag inte alls känner gör sig till känna! Spännande! :)
Hur kategoriserade du dig? Bekant? Vän? Nära vän? Släkt? Kommentera! //E

jiiiins

jeanred 001 jeanred 002 jeanred 004 jeanred 005
Roligare än så här blir det liksom inte när man ska kunna springa runt och leka! Men jag laddar för Lördag, för då ska jag in till NYC med min fina Simone! Åh jag längtar så!!!

Om det blir väldigt tyst här väldigt länge så är det pga mina strömsladdsproblem. Men förhoppningsvis så är de lösta redan imorn! Lev väl! //E

2009-10-21

Men nu ger jag upp!!!

Nu när internet äntligen funkar problemfritt så måste ju såklart något annat börja krånglar. Nu har min strömsladd till datorn helt gett upp. Den har typ glappat och nu funkar den inte alls längre. Så nu har jag exakt 1 timme kvar på batteriet. Upplyftande. Nej usch! Vad trött man blir!

Nej, nu slår jag igen datorn och så får jag försöka nosa upp en ny strömsladd eller något imorn. Att allt ska vara så himla svååårt? Jag blir så laaack. Orkar inte ens veta var i denna stad man ska få tag på rätt sladd. Men men. Den som lever får se. Som det heter.

Får nog trösta mig med några bitar av min marabou-krischoklad ikväll! //E

Vågar jag hoppas...

... att internet kommer funka förevigt nu? Jag tror det. För igår installerade jag nya drivrutiner till nätverkskortet och pang-bara-boom så gick internet igång utan problem. Så jag vågade mig på att stänga datorn över natten, och nu slog jag på den och internet funkade galant utan så mycket som ett litet tjafs! LYCKAN! :)

E skjutsade F till skolan, och hon var inte på sitt mest älskvärda humör, så jag är glad att hon är i skolan just nu ;) Själv har jag powerwalkat till Regina Spektor.

Vädret här just nu är väldigt fint. Solsken och näst intill sommarvärme. Igår var det 19 grader! Gillar't! Glöm inte att rösta på sidan, bara 5 timmar kvar! Tjing! //E

Take that, captain Hook!


Det där har varit jag hela dagen. Har nämligen fått vara Peter Pan som har fightat Kapten Krok fyrtiohundrasju gånger. :) F är Wendy och så har hon en tingeligdocka som jag måste ha och spela också. :)
Förövrigt så har vi varit i parken, kollat halloweendekorationerna och så har jag även varit superaupair och gjort ett "supercrafty craftproject" i form av att måla ögonmasker som jag hade med mig från Sverige. Det gick hem. Puh!

Det här har varit en bra dag. Nu är det tvtittandet kvar, mer eller mindre. Sen äre sängen. Imorgon går F i skolan, så då är det lugna gatan hela morgonen. Najs! //E

2009-10-20

hej urban

 Vermont 105 Vermont 106

Ni kan ju fatta att jag snabbt greppade den här lilla skrivboken inne på urban!! :) Lyckan! Och den kostade $5 !
“Do you need a bag?” frågade kassörskan och kastade en menande blick på min ryggsäck. Men jag hade ju redan spanat in de snygga påsarna.
“Yes, I think so. Yes please!” svarade jag. :) //E

Daglig rapport!

angelinaBow.jpg (300×345)


Idag så har jag och F varit på hennes gymnastik, som är väldigt roligt att titta på. Hon har vääärldens underbaraste gymnastiklärare. Så bra med barn, de bara ääälskar honom.
Annars så har det varit mycket dans och Angelina Ballerina idag (musen på bilden). Eftersom jag brukade kolla på barnkanalen jämt i Falun så har ja koll på karaktärerna, awsome!

Vi gick även till parken och på vägen kollade vi såklart in alla läskiga halloween-dekorationer, för xxxx-gången. :) //E

The reminder!

Don't forget to vote! På sidan i min lilla "läsarundersökning" snart är röstningen avslutad och det är bara 17 personas som har röstat. Det är ju anonymt, så alla ni anonyma små läsare därute (ja, jag vet att ni finns!) RÖSTA :)
"Join in loove" som F sa till mig på lekplatsen häromdagen. Haha! //E

au pair outfit

monday 001 monday 002 monday 003 

 monday 004monday 005

ett helt halvt år!

newyork o sheraton 008 
Nu har jag och denne tokige men otroligt fina man varit ilag i ett halvt år! Helt otroligt!

Du gör mig så lycklig, för du är det finaste jag vet. Jag hoppas du förstår det, även fast jag är 6 timmar borta i tiden och på andra sidan ett hav.
Ibland känner jag mig som en kass flickvän som åker bort för ett år, men jag säger som Terminator: I’ll be back! :)

Älskar dig! <3

(det här är nog det smörigaste inlägget i min blogghistoria, men det står jag för!)

Vermont

Vermont 029 Vermont 031 Vermont 032 Vermont 041 Vermont 042 Vermont 047 Vermont 066 Vermont 067 Vermont 071 Vermont 072 Vermont 074 Vermont 093

Familjens hus i Vermont är verkligen jättefint och jättemysigt. När vi var där så gick vi på en “Pumpkin Festival” och det kändes som att kliva rakt in i en film! Alla vita "new england” hus, pumppyntning, hoppborg, en såndär grej man slår på med en stor slägga för att vinna priser m.m m.m. Det var väldigt fin höst däruppe. Och när E är ute och jobbar i trädgården så ligger Oscar och tittar på honom konstant.
Det kommer vara prefekt att åka upp dit och snowboarda i vinter. Har varken internet eller täckning på mobilen däruppe, så jag är helt isolerad. Vilket såklart är lite jobbigt. Men det kan man behöva ibland.

Hade tänkt att posta det här mycket tidigare men jag hann inte riktigt när F nappade för hon vaknade så då var det bara att dra iväg till parken. Idag har vi mest lekt Peter Pan och Angelina Ballerina. //E

Ps! Mamma, vi åkte upp i två bilar. T hade kört till jobbet och hade bilen parkerad där. E och F körde upp till Vermont vid lunch och lämnade av mig vid tåget samtidigt. Inte så bra för miljön men smidigt på andra sätt! Ds!

2009-10-19

New York City – på egen hand!

Först åkte jag tåg från Cranford in till Manhattan. Det gick smärtfritt även om jag inte var 100% säker på att jag väntade på rätt tåg ett tag. Men det gjorde jag.
Så jag kom fram till Pen station och då letade jag mig ned i tunnelbanan och åkte med "the A train” (YEES!) till någonstans i närheten av där jag luskat ut att en bra shoppinggata skulle vara. Typ i SOHO. Sen så steg jag av och upp i världen och började traska runt. Det första jag stötte på var Urbanoutfitters, så det var ju sjysst. Köpte en liten grej där, som ni får se imorn typ. Men efter det var jag rätt vilse och hittade inte alls dit jag ville!

Vermont 001 Vermont 003
Tillsist kom jag fram till Washington Square och denna triumfbågen. Parken var FULL av ekorrar. Det var lite spejsigt. Duvor och ekorrar. Jag åt lite från Sverige medhavda tuttifrutti. Jag drack lite vitaminwater. Jag ringde Maxen. Jag studerade min karta och sen gav jag mig iväg, lite mer hoppfull om att jag skulle hitta rätt väg.

Och hör och häpna, jag kom PRECIS dit jag ville. Så jag strosade runt på Forever 21, H&M, Uniqlo, American Apparel, Topshop etc. Jag såg många fina saker. Men det var myyycket folk och hööög musik. Så jag köpte bara en mycket fin klänning på H&M (ironic, huh? :P).
Vermont 006 Vermont 008 Vermont 017 Vermont 018 Vermont 020
Sedan tog jag tunnelbanan tillbaka mot där T’s kontor ligger. Satt och hängde en stund med hot chocolate på Starbuck’s. För det var skiiitkallt. Sen hängde jag lite i detta ghetto-hörn och fotade, för det var precis utanförs kontoret. När T var klar med jobbet så åkte vi den cirkus 4 timmar långa resan till Vermont. Det var trevligt, vi pratade om allt möjligt och tiden gick ändå rätt fort.

Bilder från Vermont (som var FANTASTISKT) kommer imorn! Enjoy! //E

2009-10-16

Farewell!

Åker till NYC nu och sen direkt vidare till Vermont över helgen. Så jag återkommer med buller och bång på måndag !

Ha det så fint sålänge! //E

Men smart!

När jag skaffade min dator så ändrade jag i färgschemat så allt var fint och rött, vilket jag vant mig vid såpass att jag inte ens tänker på det längre. Men så nu skulle jag installera ett program och då kom det upp en ruta som sa: "Ändrar färgschema till Vista basic" bla bla. Och så helt plötsligt var allting svart, blått och fuuuult. Och jag kan inte ändra tillbaka. Åhh. buhu!

Nej, nu skiter jag i det här och packar inför Vermont och gör matsäck till NYC istället. //E

Spännande grejer!



Ska precis göra mig i ordning och krypa till kojs. Imorgon är en spännande dag för då ska jag ge mig in och på några timmar försöka insupa lite NYC atmosfär! Woh! :D Ni är så avundsjuka, jag vet! :)
Sen så bär det av upp till Vermont, ska bli skönt också. Bara chilla liksom! Tar med en svensk bok, mitt skissblock, mina modetidningar och lite annat mys. Ingen dator, för det finns nada interneto där uppe. Finns antagligen ingen täckning för mobilerna heller.

Har kollat med T angående hela iphone grejen och det verkar finnas några små problem som vi får se hur jag ska lösa. Till exempel problemet om jag kommer kunna använda telefonen i Sverige när jag kommer hem. Det är ju liksom en förutsättning.

Förövrigt funderar jag lite på varför parkhavenstable och MangaFans89 följer mig på twitter? Hoppas de att jag ska följa dem tillbaka som tack eller va? Don't get it. Jaja!
Det blir lite blogg imorn innan jag far upp. See ya! //E

A rainy day

gloomy 004 gloomy 005
Photo by Elin

Detta är husets hund. Oscar. Han är en riktigt snäll och trevlig hund, kanske inte världens brightaste, men väldigt hängiven. Han brukar ge mig sin eeeekliga fotboll, som är alldeles smutsig, söndrig och kladdig, i present. Oftast så går han in på mitt rum, hoppar upp min säng, lämnar bollen på min kudde, och går ut igen (alltså när jag inte är där).
Men när han inte leker med sina bollar så ligger han mest och slappar. Idag var han lite dyster när det regnade. Men söt är han ! :) //E

Handleder

gloomy 001 gloomy 002
photo by Elin

Får förjäklarns mycket värk i handlederna när det blir såhär kallt. Inte kul! Fast det var mycket värre igår, idag har det varit ganska okej. Tur att jag har med mig skena! //E

2009-10-15

Blandband [4] !!

spofitymixtape.jpg picture by hiphopcarola

Förra listan skapade en fantastisk spinn så här kommer en fjärde lista upp nästan på direkten, ack vilken glädje ack vilken fröjd! Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man... ett BLANDBAND! :D

Kvintetten! - av Christian

eldiga färger - av Ylva

FAVORITER!! - av Parkman

Städa ditt rum - av Simon

Stråkvibbar - av Fredrik


FRIDENS !

Stackars liten!

Hörde ett ljud och gick upp och såg att lilla F satt och grät i sängen. Hon hade vaknat av regnet och blivit rädd den lilla stackarn. Nu ligger hon här bredvid mig och snusar så lugnt med sin älskade rosa snuttefilt i famnen. :) //E

Jag drog en rövare...

... och lät datorn stå på hela natten. För internet funkar ju just nu! :)

Hemlängtan?

Jag har alltid undrat vad hemlängtan känns som. För ärligt talat tror jag aldrig att jag upplevt det. När jag är borta längtar jag aldrig hem. Vissa tjejer på kursen grät liksom, för att de var i USA. Jag kan inte riktigt förstå de känslorna. Såklart saknar jag människor hemifrån, men jag längtar inte dit. Och jag blir inte speciellt ledsen heller.

Men just nu kanske jag har någon form av hemlängtan? För jag känner det som om jag ska börja gråta, fast jag är egentligen inte ledsen. Fast nej, jag längtar verkligen inte hem. Det är nog snarare alla intryck som börjar landa så man får en såndär boom i huvudet. Kommer ihåg att vi fick info om det när vi åkte till Tanzania, fick ingen sådan då iofs, men det här kanske är nått sånt?

Äsch jag vet inte. Jag är verkligen jätteglad att jag är här. Allt går så bra med F och jag gillar verkligen T och E väldigt mycket, jag trivs oväntat bra med att bo här och ja, på fredag ska jag in och utforska New York och i helgen ska vi till Vermont! Livet är underbart! Tjing! //E

The rare moments!

När internet fungerar, åh så skönt det är. Det är inte förrän internet konstant krånglar som man verkligen kan uppskatta en härligt jämn uppkoppling. Aaaah!

Jag och F gick till en ny park efter skolan, det finns 3 fina lekparker på gångavstånd från vårt hus, det är mycket bra. Vi lekte runt där en ganska kort stund för sen var det dags att gå hem och äta lunch.
Sedan var det naptime för F och slapptime för mig ;) Ägnande mestadels av den tiden till telefonsamtal med min älskling. :) Time well spent!
När jag försiktigt väckte upp den lilla (för att hon inte ska vara för svår att få i säng vid den här tiden, dvs sängdags) så lekte vi Snövit och Grumpy (Butter). Hon var snövit, så ni kan ju gissa vilken roll jag fick spela. Haha. Och vi fortsatte på det temat och tog det lugnt hemma tills E kom hem.

Ja, det var väl det. Vet inte om ni alls är intresserade av att höra sånhär? Mamma är säkert intresserad iallafall, ni andra kan ju scrolla vidare :P
Hej och godnatt ! //E

2009-10-14

Kuligt!

Har fått en rätt stor drös nya läsare till bloggen. Kuligt! Snart kommer bloggen bli ääännu bättre, typ när jag köpt min iphone och förhoppningsvis även när jag löst mina internet-issues! :)

Tänkte bara att det skulle vara intressant att veta lite vad ni är föränna? Så kan ni inte svara (helt anonymt) på frågan här bredvid! Spanks! //E

hundtand och pärlor

  måla 007 måla 008 måla 009

Raggsockor på, det är 4 grader här idag, det är 39 grader i fahrenheit! Sjukt jobbigt att ALLT mängd, längd, vikt, värme mäts i andra enheter än man är van vid. Blir så svårt ! :)